SSA til dagvagt på Tistrup Plejecenter, 30-37 timer pr. uge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tistrup Plejecenter har 24 faste beboere, der bor i nye, meget velindrettede boliger. Plejecenteret er bygget så nærvær, korte afstande, smukke rammer og gode arbejdsforhold understøttes rigtig godt.

Vi arbejder ud fra værdierne, ordentlighed, faglighed, fællesskab og arbejdsglæde.  Vi tager udgangspunkt i det gode hverdagsliv for beboere, bruger vores faglighed til at afhjælpe de sundhedsfaglige udfordringer de hver især måtte have. Vi vægter samarbejdet med de pårørende højt, vi ser dem som en resurse.

I det daglige arbejde vil du møde en gruppe kolleger, der arbejder seriøst med tingene.  Vi er en erfaren flok i huset, som vil hjælpe dig godt i gang.

 Udover de faste kolleger har vi tilknyttet en inde-sygeplejerske nogle timer i ugen, hun hjælper med de komplekse sundhedsopgaver. Vi har en områdesygeplejerske en del timer i ugen, hun hjælper og underviser os i forhold til de opgaver vi står. Yderlig er der mulighed for løbende faglig sparring med demenskonsulent, ergo og fysioterapeuter samt andre faggrupper der færdes regelmæssigt på centeret.

Vi arbejder med dokumentationssystemet Nexus, her vil der være mulighed for kurser og oplæring i din introduktionsperiode.

Vi søger en kollega der har lyst til arbejdet som SSA, der gerne vil indgå i et fællesskab omkring vort arbejde og vi ønsker en kollega der siger tingene til hinanden og ikke om hinanden…

Stillingen er opslået med et timetal mellem 30 og 37, men skulle du have et ønske om færre timer, kan det også lade sig gøre. Det er dagvagt vi søger til, men enkelte vagter i andet vagtlag vil kunne forekomme i forbindelse med ferie eller sygdom.  

Stillingen aflønnes jævnfør overenskomsten. Skulle du have kørt som vikar i en længere periode, vil vi kunne tælle dokumenterede timer med i din erfaring. 

Stillingen ønskes besat til 1/12. Vi holder samtaler løbende.

Seneste frist for at søge er den 22/10

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte teamleder Anne Mette Green på 2440 3555 eller mail agre@varde.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Yderikvej, 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912814

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet