Spændende og udfordrende stilling som MMEK ved ISRBTN - Vil du være med til at vedligeholde pansrede køretøjer?

Profilbillede
dato

Er du klar på en spændende, varieret og travl hverdag, præget af opgaver med stor betydning?

Så er det nu du skal søge stillingen som MMEK ved ISRBTN.

Om os

1. Intelligence Surveilance Reconnaissance Bataljon er en operativ bataljon i rammen af 1. Brigade med ansvar for brigadens informationsindhentning på kamppladsen.

Bataljonen er kendetegnet af dygtige og hjælpsomme kolleger, hvor professionalisme, trivsel og samarbejde er nøgleord i en dynamisk hverdag. Bataljonen støtter kontinuerligt internationale operationer med et varieret og professionelt bidrag.

Vedligeholdelsessektionen varetager driften af bataljonens køretøjer, der blandt andet omfatter PIRANHA V, EAGLE V, SCANIA R 500, UNIMOG og MERC GD270.

I vedligeholdelsessektionen har vi en anerkendende og positiv tilgang til såvel andre personer som til opgaverne, hvor vi lægger vægt på selvstændighed, åbenhed og ærlighed, samt det gode arbejdsmiljø og vi forventer at du bidrager hertil.


Om stillingen

Du vil indgå i et dynamisk miljø, hvor omstillingsparathed er nødvendigt. Dine primære arbejdsopgaver vil være diagnosticering, eftersyn og reparationer af person- og lastvogne samt pansrede hjulkøretøjer. Herudover vil arbejdet indebære vejledning og uddannelse af det personel der bruger køretøjerne.

Du vil komme til, at indgå i et erfarent team, som hjælper og støtter hinanden og består af: Sektionsfører, næstkommanderende VMEK, motormekaniker MMEK, og dig som MMEK.

Vi bruger derud over tid på idræt, da det giver et godt sammenhold og samtidig bidrager til velvære i dagligdagen.

Der er i øjeblikket fokus på vedligeholdelses strukturen ved stabsdelingen, som kan medføre en mindre rokade af personellet internt i bataljonen på Varde Kaserne.


Om dig

Vi søger en person der elsker sit arbejde som mekaniker, og som sætter en ære i at køretøjerne passes og vedligeholdes.

Du har gennemført en militær grunduddannelse og har et svendebrev som mekaniker.

Du er stærk på dit felt, hvor din faglige stolthed skinner igennem. Du er en løsningsorienteret mekaniker, der kan omsætte viden og erfaring på køretøjer, som du ikke nødvendigvis er typeuddannet på endnu.

Du skal kunne indgå i et team hvor vi alle er forskellige, men arbejder efter et fælles mål. Der vil være tider med spidsbelastning, hvor du som holdspiller netop gør forskellen.

Du skal være glad for at komme på arbejde, ligesom de andre dygtige kollegaer i vedligeholdelsessektionen.

Det er et krav, at du:
- Har erhvervet kørekort kategori B og C.
- Kan honorere de gældende krav til Forsvarets Fysiske Basistest.

Det er ønskeligt, at du:
- Har typeuddannelse på vores køretøjer.
- Har erhvervet kørekort kategori CE


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte bataljonsbefalingsmand CSG Brian Elsborg Heller, mobil 41 38 55 17 eller sektionsfører OS Christian Lygum Bertelsen, mobil:
61 50 05 67

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Seniorsergent Steen Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-STA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 23. juni 2024 og samtaler gennemføres løbende.

Stillingen er til besættelse 1. august 2024 eller snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.
Endvidere er 1 Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon også placeret på garnisonen. Bataljonen tilhører 1. brigade og har 286 fastansatte.


EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v.

Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.
Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder.
I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer.

Tilflyttere med ansættelse samt pendlere har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.

Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og
www.flyttilvarde.dk

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, Tlf. 7994 6505 Mobil. 3034 4625, Mail. nste@varde.dk og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia Enemark, piene@esbjergkom

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kaserne, Hjertingvej , 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051187

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet