Mekaniker til Unmanned Aerial System Kompagniet (UASKMP) ved Efterretningsregimentet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye mekaniker?
Så tryk på ”SØG JOBBET”-knappen.


Om os

Unmanned Aerial System Kompagniet (UASKMP) gennemfører opklaring fra luften som del af den taktiske efterretningstjeneste.

UASKMP indhenter og analyserer informationer og efterretninger som formidles til chefen, for at støtte hans beslutninger på kamppladsen. UAS er en væsentlig indhentningskapacitet i Intelligence, Surveillance og Reconnaissance Bataljonen (ISRBTN), der er en operativ enhed under første brigade.

I UASKMP er vi stolte af vores høje faglighed, der bl.a. stammer fra bidrag til flere internationale missioner.

Vi er efterspurgt på den moderne kampplads og ved at vedligeholdelsestjenesten er vigtig, for at opretholde kampkraften over længere tid. Derfor har vi en positiv og konstruktiv indstilling til opgaverne.

Du bliver en del af en enhed med gode kolleger, et godt sammenhold og et arbejde med et unikt speciale.


Om stillingen

UASKMP starter opbygningen af en operativ vedligeholdelsesgruppe, som på sigt skal virke under både garnisons og feltforhold. Du vil derfor have stor medindflydelse på opbygningen af vedligeholdelsesgruppen.

På garnisonen er UASKMP VEDLSEK til start placeret sammen med bataljonens 1 Echelon i på Varde Kaserne.

VEDLGRP er en del af forsynings- og vedligeholdelsessektionen i kompagniets kommandodeling.

Dine primære opgaver bliver at fejlfinde, gennemføre reparationer, vedligeholdelse og eftersyn på kompagniets køretøjer og motormateriel under daglig tjeneste og på øvelser.

Derfor skal du blandt andet være i stand til at kunne:

- Gennemføre 1ECH vedligeholdelses-, eftersyns- og reparationsopgaver på kompagniet køretøjer, som bl.a. tæller Mowag Pirahna 5 og Eagle 5, Scania 8x8 samt Mercedes UNIMOG og GD
- Støtte og rådgive kompagniet under brugervedligeholdelse af køretøjerne
- På sigt understøtte opbygningen af den feltmæssige vedligeholdelsestjeneste


Om dig

Du er faglært mekaniker og har en grundlæggende militæruddannelse.

Du er en god kollega, mødestabil og kan få noget fra hånden. Da VEDLGRP er under opbygning skal du være indstillet på efteruddannelse.

Det er et krav at du har:
• Uddannelse som mekaniker
• B og C kørekort

Hvis du har følgende er det en fordel:
- CE kørekort
- DEMARS 900 Grundkursus
- DEMARS 962 PM værkstedmedarbejder
- FVT 1018 (Kursus i Scania plus for MMEK)
- FVT 1021 (Kursus i Piranha 5 for MMEK)
- FVT 1137 (Kursus i EAGLE 5 for MMEK)
- TRR 1345 Vedligeholdelsesprocessen, rekvirenten, slutbruger (VN I)
- ADR Kapitel 1.3 chaufføruddannelse
- ADR Grundmodul (TP FARGO, VEJ + Tank og klasse 1)
- Været udsendt i funktionen Motor/Våben el. Elektronikmekaniker i INTOPS


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kompagnichefen på tlf. 72 82 93 71 / 41 38 50 97 eller mail EFR-1B-300A@MIL.DK

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Tobias Bredahl Steen Jensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 92 82 eller mail FPS-TBJ@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 30. juli 2023. Samtaler gennemføres løbende.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.
Endvidere er 1 Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon også placeret på garnisonen. Bataljonen tilhører 1. brigade og har 286 fastansatte.


EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v.

Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.
Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder.
I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer.

Tilflyttere med ansættelse samt pendlere har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.

Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og
www.flyttilvarde.dk

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, Tlf. 7994 6505 Mobil. 3034 4625, Mail. nste@varde.dk og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia Enemark, piene@esbjergkommune.dk, +45 20 47 32 06.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kaserne, Hjertingvej 127, 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183771&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5851101

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet