Led et dedikeret team i Center for Voksenstøtte og Mestring og gør en forskel for borgere og medarbejdere

Profilbillede
dato

Brænder du for det specialiserede voksenområde, for hver dag at gøre en forskel for borgere og medarbejdere, og har du hjertet på det rette sted, så er du måske den nye områdeleder for Center for Voksenstøtte og Mestring i Varde Kommune. 

Kernen i Center for Voksenstøtte og Mestring består af et støttecenter i Ølgod og to støttecentre i Varde. Vores målgruppe er borgere med handicap, senhjerneskade, psykisk sårbarhed, eller social udsathed. Borgerne har det tilfælles, at de har behov for støtte til at mestre et selvstændigt og aktivt liv. De tre centre er også udgangspunktet for vores udekørende medarbejdere og huser opsøgende forebyggende medarbejdere, et modtageteam og de medarbejdere, der arbejder som mentorer for borgere knyttet til jobcentret. Vi arbejder med recovery-orienteret rehabilitering og altid med et klart fokus på borgerne, deres livssituation og deres potentialer.

Et udpluk af de spændende opgaver
Der er gang i en spændende udvikling, hvor vi blandt andet har sat fart på digitale skærmbesøg, flere gruppeforløb, og flere korte og tidsafgrænsede indsatser. Vi arbejder aktuelt særligt med at udvikle vores hjemløseindsats og med at skabe mere sammenhæng på tværs sammen med vores jobcenter. Som områdeleder skal du sammen med lederteamet drible videre med alt dette. Du vil både få rollen som igangsætter, retningsgiver og som motivator. Du skal være dygtig til at uddelegere, skabe rammer for prøvehandlinger og innovation og ikke mindst til at følge det hele til dørs, så vi når i mål med vores store ambitioner. 

Du vil blive en del af mange fællesskaber. Både det nære i Center for Voksenstøtte og Mestring og på tværs af hele socialområdet. Der er desuden snitflader, der indebærer samarbejde med andre kommunale og regionale aktører. Der er fx opbygget et tæt og godt samarbejde med hjemme- og sygeplejen, sundhedsområdet, jobcentret og med den regionale lokalpsykiatri. 

Som områdeleder i Center for Voksenstøtte og Mestring skal du være med til at sætte den strategiske retning og fortsætte udviklingen i forhold til ”Fremtidens Voksenstøtte og Mestring”. Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse af ca. 80 dedikerede medarbejdere i tæt samarbejde med tre afdelingsledere. 

 I Center og Voksenstøtte og Mestring kommer du til at stå i spidsen for et stærkt lederteam og videreudviklingen af dette. Du vil også blive del af et stærkt områdelederteam, hvor du sammen med de andre områdeledere og chefniveauet vil skulle sikre udviklingen af hele det brede socialområde. 

Er du netop den leder vi drømmer om?
Vi har tårnhøje ambitioner om at tilbyde den optimale støtte for vores borgere, og vi ønsker hele tiden at være på forkant og udvikle vores tilbud. Derfor søger vi en leder, der mestrer denne vigtige – og svære - balancekunst:

  • Du er garant for stabil og kvalitetsfuld daglig drift – men har øje for fremtidens behov og agerer med stor fleksibilitet for løbende at lave de nødvendige udviklingstiltag.
  • Du arbejder på den ene side databaseret og ud fra sikker økonomistyring – men du dykker aldrig så langt ned i regnearkene, at du mister fornemmelsen for helheden og de mennesker, det hele handler om.
  • Du har blik for det nære og skaber en ”vi-følelse” i Center for Voksenstøtte og Mestring – men du har også blik for det større ”vi”. Du har et toptrænet helhedsblik og et udsyn, så vi altid er i sync med vores samarbejdspartnere og med verdenen omkring os.

Der kan være mange veje til jobbet. Du skal selvfølgelig have en relevant uddannelsesbaggrund, men om den er socialfaglig, sundhedsfaglig eller noget helt andet, er ikke afgørende. Vi ser gerne, at du har suppleret din uddannelse med en ledelsesmæssig uddannelse på minimum diplomniveau. Du skal gerne have kendskab til det specialiserede socialområde og erfaring med ledelse - optimalt set erfaring med ledelse af ledere.  Det vigtigste er dog, at du brænder for det sociale område og for at komme og gøre en forskel i vores organisation.

Sådan er vi organiseret
I denne video kan du lære os lidt bedre at kende og høre mere om vores tanker om din vigtige rolle som leder af Center for Voksenstøtte og Mestring i Varde Kommune: 

Se vores videopræsentation

Du kan læse meget mere om os og vores mange tilbud lige her: 
Center for Voksenstøtte og Mestring - Varde Kommune

Alt det praktiske
Der er ansøgningsfrist den 12. august, og vi afholder første samtale den 19. august og anden samtale den 26. august. 

Der vil som en del af ansættelsessamtalerne indgå cases og en personlighedstest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte socialchef Lilian Lyngholm Bertelsen på telefon 61 15 53 27. 

Vi ønsker, at vores nye leder kan starte den 1. oktober 2024. Stillingen er på fuld tid, og løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Du får reference til socialchefen. Dit kontor er placeret på støttecentret på Krogen 3, men du vil også have din gang på de to øvrige støttecentre.  

Som en del af din ansøgning vil vi gerne have, at du tager stilling til dette: 

I Varde Kommune arbejder vi ud fra disse værdier: ordentlig, værdiskabede og stærk. På Socialområdet har vi arbejdet med vores ledelsesgrundlag i relation dertil, og vi vil gerne høre dine tanker om disse fire hjørneflag, som vi har formuleret i vores lederteam: 

  1. Ingen er lykkes, før vi er lykkes hele vejen rundt 
  2. Forskellighed er en styrke
  3. Professionel uenighed er grundlag for udvikling
  4. Proaktiv og langsynet

Mere konkret vil vi bede dig kort beskrive, hvordan du som ny leder vil fortolke de fire temaer – og gerne beskrive, hvordan du i tidligere lederstillinger har gjort dig konkrete erfaringer med tilsvarende målsætninger. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Krogen 3, 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072374

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet