Landskabsarkitekt eller lignende til barselsvikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på at prøve kræfter med strategisk planlægning i mindre skala - i et stærkt tværfagligt team - og samtidig få berøring med en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor parkforvaltning, byudvikling og friluftsliv?

Vi mangler en barselsvikar til udvikling og administration af kommunens mange grønne områder; fra købstadsmiljøer til legepladser og grønne parkstrøg. Vi har brug for én der har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder om gode grønne rammer for borgerne i Varde Kommune.

Vi har en fantastisk beliggenhed som den vestligste kommune i Danmark. Vi har den barske natur med brede strande, klitter og hede mod vest; vi har ådale, skove og det mere frodige landskab mod øst. Vores bymiljøer er blevet til med afsæt i dette, og vi arbejder respektfuldt med denne arv.

Vi drømmer om at arbejde mere strategisk, og vi ønsker os derfor en kollega, der har mod på at tage hul på: 

 • Udarbejde en strategi for bynatur som også indeholder strategi for kommunens træer 


Derudover vil dine arbejdsopgaver være forvaltning af de grønne områder, parker og byrum herunder:

 • Udvikling og renovering af eksisterende parker og grønne områder sammen med den udførende enhed Vej og Park
 • Fagligt bidrag til kollegaer ved tværgående sagsbehandling
 • Varetage dialogen med borgere og brugere af de grønne områder
 • Mindre projekteringsopgaver
   

Bare rolig – vi hjælpes ad om opgaverne! Du bliver en del af ”Park og Projekter” i Naturcenteret, som er et erfarent team bestående af en landskabsarkitekt, en landskabsforvalter, en skov- og landskabsingeniør og en naturdjøf´er som driver sekretariat for Naturpark Vesterhavet. Vi arbejder selvstændigt med vores opgaver, men er gode til at starte op fælles og sparre løbende.

Du er sandsynligvis uddannet landskabsarkitekt, urban landskabsingeniør, jordbrugsteknolog eller lignende, men du kan også have erhvervet dine kompetencer ad andre veje. Der vil være mulighed for at sammensætte opgaverne efter dine interesser og kompetencer, men vi forventer, at du har ambitioner for gode grønne byrum og er klar på at udfordre os i ”plejer”. 

 Vi lægger vægt på at du:

 • Har interesse i parkforvaltning og kvalifikationer til at være med til at styrke kommunens landskabskvaliteter og grønne profil
 • Har kendskab til udarbejdelse af strategier
 • Har sans for formgivning, kvalitet og kan indtænke driften i løsningsdesignet
 • Har stærke formidlingsevner – både skriftligt og mundtligt og gerne illustrativt
 • Kan samarbejde og sparre med mange forskellige faggrupper

I Naturcenteret får du kollegaer, som arbejder med vandløb, naturbeskyttelse, klimatilpasning, jord og grundvand samt udvikling af byernes og lokalområdernes grønne strukturer. I Naturcenteret bliver du en del af en dedikeret arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø. Afdelingen er præget af en uformel, men professionel tilgang til opgaverne. Vi arbejder tillidsbaseret og vi synes, at det skal være rart og sjovt at gå på arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår: 
Stillingen er som udgangspunkt en 37 timers med ansættelse fra 1. september 2022 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen kræver kørekort. Din arbejdsplads vil være rådhuset på Bytoften 2, 6800 Varde. Men da vi ved at det er en begrænset ansættelsesperiode, vil der være mulighed for at tilrettelægge arbejdet, så det kan fungere med pendling fra et andet sted i landet. Vi kan ligeledes tilbyde hjælp med at finde bolig.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder af Naturcenteret Klaus Bertram Fries på 7994 7110 

Du kan orientere dig om Varde kommune på www.varde.dk
Ansøgningsfrist er 20. juni 2022. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 22. og 23. juni

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Bytoften, 2, 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://varde.career.emply.com/ad/landskabsarkitekt-eller-lignende-til-barselsvikariat/mjtupt/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841719

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet