Kok, cater, ernæringsassistent eller smørrebrødsjomfru til aftenarbejde på Varde Kaserne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du godt lide at lave god bæredygtig mad fra bunden og har du lyst til at blive en del af et team, hvor der er fokus på at skabe gode madoplevelser for medarbejdere og gæster? Så er det nu du skal gribe chancen!

Vi søger den helt rette ildsjæl til vores kantine på Varde Kaserne til aftenarbejde. Vi leder efter dig der har flair for det gode håndværk som kan lide at lave god og bæredygtig mad fra bunden.


Vi søger den helt rette ildsjæl til vores kantine på Varde Kaserne til aftenarbejde. Vi leder efter dig der har flair for det gode håndværk som kan lide at lave god og bæredygtig mad fra bunden.


Om os

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave velsmagende, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver du en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.


Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen til aftenarbejde mandag til og med torsdag.
Arbejdstiderne er mandag og tirsdag fra kl. 10:30 til 20:00, onsdag og torsdag fra kl. 11:00 til 20:00. Fri fredag. Der kan forekommekomme arbejde i weekender og helligdage.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din daglige gang i vores kantine på Varde Kaserne. Her kan du glæde dig til at blive en del af et engageret køkkenteam med samme passion for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

Varde Kaserne huser Efterretningsregimentet, Hærens Sergentskole samt værnepligtige. Vi har værnepligtige fra februar til juni måned og fra august til november måned. Der kan derfor være en stor udskiftning i vores brugergruppe og derfor er det vigtigt, at man er omstillingsparat og kreativ. Vi afholder også mange arrangementer, blandt andet messer.

Du kommer du til at indgå i et team der sammen er med til at sikre, at de daglige opgaver løses og med høj kvalitet. Du vil blandt andet være medansvarlig for den daglige produktion af mad i kantinen og være med til at sikre høj kvalitet, god smag og en flot anretning. Ydermere skal du bistå med andre opgaver som forberedelse af mødeforplejning, opfyldning af buffet og andre driftsopgaver.

Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke at have det sjovt sammen. Stemningen i teamet er nemlig uformel og dynamisk, og du kan glæde dig til at blive en del af et køkkenhold, hvor man altid hjælper hinanden og træder til, når det brænder på.

Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Som ansat i Forsvarets Kantiner tilbyder vi en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder. Vi kan tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt kollegialt fællesskab.


Om dig

Du er uddannet kok, cater, ernæringsassistent eller smørrebrødsjomfru

Derudover ser vi gerne, at du:
- Er fleksibel og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer
- Har et bankende hjerte for at nytænke og udvikle
- Er en kreativ, iderig og nytænkende madhåndværker
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster
- Brænder for at implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter
- Følger med i tidens trend
- Er med til at skabe en sund arbejdsplads med gode grønne måltider, som vi serverer for medarbejdere og gæster.

Du skal vælge os, hvis du har lyst til at blive en del af Forsvarets Kantiner og bidrage til uforglemmelige madoplevelser.



Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Mia Chissel på telefon 51813467.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 28. november 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt efter aftale.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimere opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kaserne, Hjertingvej , 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942329

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet