Jakob Thrane udfordrer vores sarte sider i Varde

dato

Fredag den 1. november 2024 byder Polyfonen i Varde på en aften fyldt med latter og eftertanke, når Jakob Thrane præsenterer sit nye comedyshow "Sart". Med en skarp tunge og en evne til at stille de rigtige spørgsmål, inviterer Jakob publikum til at grine af det postmoderne menneske og de små hverdagsproblemer.

I sit tredje onemanshow, "Sart", tager Jakob Thrane publikum med på en rejse gennem de mange situationer, hvor han selv kommer til kort. Showet er en humoristisk udforskning af, om vi som mennesker er blevet for sarte, og om det egentlig gør noget. Med en blanding af selvironi og skarpe observationer udstiller Jakob vores allesammens sarte sider, samtidig med at han ikke er bleg for at pege fingre – også af sig selv.

En aften med mad og underholdning

Polyfonen åbner dørene til foyeren kl. 17.00, hvor gæsterne kan nyde mad fra streetfoodkøkkenet og drikkevarer fra den hyggelige bar. For dem, der ønsker en komplet aftenoplevelse, kan middagen startes i Arnbjerg Pavillonens Restaurant GRO, som ligger på samme adresse som Polyfonen. Her kan man nyde en lækker middag, inden showet går i gang.

Praktisk information

Dato: Fredag den 1. november 2024
Tid: Showet starter kl. 19.00 (dørene åbner kl. 17.00)
Sted: Polyfonen, Arnbjergalle 4, 6800 Varde
Entré: Pris fra 245 kr. per person
Billetter: Tilgængelige på Polyfonen.dk
Kontakt: kontakt@polyfonen.dk / +45 7521 1100



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut