Varde Kaserne: Sektionsfører for vedligeholdelsessektionen ved Hærens Sergentskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at være en central medspiller i uddannelsen af Hærens nye sergenter og i vedligeholdelsestjenesten ved stab/Hærens Sergentskole?

Kan du vise selvstændighed, initiativ og fremsynethed i løsningen af den samlede vedligeholdelsesopgave ved en skole med et dynamisk miljø?


Om os

Hærens Sergentskole uddanner hvert år omkring 800 elever og studerende fra hele Forsvaret.
Skolen er groft skitseret, organiseret i en stab og tre uddannende enheder. Den Grundlæggende Sergentuddannelse (GSU), Løjtnantsuddannelsen (LTU) og Videreuddannelsesafdelingen (VUA).
Staben består for nuværende af i alt 27 personer og her er administration, drift logistik og udvikling af alle skolens uddannelser forankret.

Skolens vilkår og rammer er meget dynamiske, hvilket giver en spændende og udfordrende hverdag – hvor både fornyelse og stabilitet er nøglebegreber for en god opgaveløsning.


Om stillingen

Du fører/leder vedligeholdelsessektionen, som ligger under staben i Varde. Sektionen består af en fører (dig), en næstkommanderende/EMEK, og to M-/VMEK.

Dine væsentligste opgaver som fører, vil være at:
Lede og fordele arbejdet i sektionen.
Planlægge og gennemføre eftersynstjeneste i samarbejde med GSU og VUA.
Føre tilsyn med forebyggende vedligeholdelsestjeneste bredt på skolen.
Forvalte skolen delebiler.
Fordele skolens køretøjer efter direktiv.
Rådgive STCH og skolechef inden for vedligeholdelsestjenesten.
Sagsbehandle skolens færdselsskader.
Gennemføre sagsbehandling inden for vedligeholdelsestjenesten.

Du skal forvente et højt dagligt tempo med en omskiftelig hverdag. Til gengæld er der stor fleksibilitet i opgaveløsningen.
Skolen har stort fokus på kompetenceudvikling, og gør meget ud af, at vores ansatte udvikler sig.


Om dig

Du er mekaniker og seniorsergent eller rutineret oversergent med potentiale for udnævnelse.

Du har evt. tidligere fungeret som næstkommanderende i en deling og det er et krav, at du har erfaring som leder af en 1. echelons vedligeholdelsesenhed (SF/MEK). Uanset hvilken baggrund, du kommer med, så vil skolen sørge for at du løbende bliver kompetenceudviklet.

Du har erfaring med SAP som logistisk styringsværktøj.

Du har kørekort til kategori C, og gerne også kørekort til kategori E samt ADR-bevis.

Som person har du interesse/forståelse for logistisk præcision. Du sætter en ære i at løse både den praktiske del af opgaven og tastningen rettidig og kvalitativt.
Du er positiv og udadvendt, da du vil have direkte kontakt med alle Løjtnantsuddannelsens ansatte og mange af dens elever.

Du er ansvarsbevidst og selvstændig, idet skolen er en meget dynamisk enhed, hvor arbejdsopgaver og tempo kan skifte hurtigt afhængigt af delingernes behov.

Til denne stilling lægger vi særlig vægt på FOKUS-kompetencerne, samarbejde, planlægning og initiativ.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschef major Peter Vexø på tlf. 41 32 02 94 eller nuværende SF/VEDL SSG Morten Duus Grell på tlf. 41 32 01 75.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail FPS-AML@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 26. september 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kaserne, Hjertingvej 127, 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185603&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906492

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet