Tvangsauktion: Villa på Glibstrupvej 71 i Varde

dato

Skulle du være på udkig efter en ny bolig, eller bare at gøre en god bolighandel, så har du nu mulighed for at byde på denne villa, som snarest kommer på tvangsauktion i Varde.

Villaen er 128 m2 stor og ligger på en 5.340 m2 stor grund. Villaen har en offentlig ejendomsværdi på 500.000 kroner.

Ønsker du at byde, så afholdes tvangsauktionen den 18. januar i Fogedretten i Esbjerg. Auktionen kan dog blive aflyst inden, hvis ejeren når at indgå en aftale med panthaverne i boligen, eller at boligen bliver solgt i almindelig fri handel.

2. auktion afholdes
Det er 2. auktion der afholdes på ejendommen, hvilket typisk skyldes at buddet enten ikke var højt nok på den første auktion, eller man vurderede, at man kunne opnå en højere pris på en efterfølgende auktion. På den første auktion var det højeste bud på 240.000 kroner. Der kan ikke begæres mere end to auktioner på en ejendom.

Boligen blev annonceret i Statstidende den 9. december. Du kan finde alle oplysninger og hente materiale om ejendommen her.

Bemærk, at der gælder helt særlige regler, når man byder på en tvangsauktion, f.eks skal man udover prisen på boligen også betale en del af købesummen til tvangsauktionen. Du kan se en vejledning her

Denne artikel er skrevet af System og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk