Sagsbehandler for Unmanned Aerial Systems i staben ved Efterretningsregimentet (genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at drive udviklingen inden for Hærens UAS kapaciteter?
Kan du tage ansvar og være den drivende sagsbehandler for projekt- og udviklingsopgaver inden for UAS området, i et element med stor variation i opgaverne?
Så skal du søge stillingen som sagsbehandler ved Unmanned Aerial Systems Elementet i Tjenestegrensafdelingen ved Efterretningsregimentet.

Om os

Efterretningsregimentet (EFR), som favner hovedparten af Hærens efterretningskapaciteter, består af en regimentsstab, 1. Intelligence Surveillance and Reconnaissance Bataljon (ISRBTN) og 2. Military Intelligence Bataljon (MIBTN), idet 1. ISRBTN operativt er underlagt 1. Brigade.

EFR enheder er, med undtagelse af Elektronisk krigsførelseskompagniet (EWKMP), garnisoneret på Varde Kaserne, idet sidstnævnte er garnisoneret på Ryes Kaserne i Fredericia.

EFR er en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor der hersker et dynamisk og operativt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Tjenestegrensafdelingen er ansvarlig for taktisk udvikling og opbygning af efterretnings- og informationsaktivitetskapaciteter, herunder Unmanned Aerial Systems (UAS). Afdelingen er en moderne og fremtidsorienteret arbejdsplads.

UAS elementet (UASELM) består af en chef (MJ), en næstkommanderende (KN) og tre sagsbehandlere (SSG). Elementet har en stor berøringsflade til myndigheder på tværs af Forsvaret, internationale samarbejdspartnere og civile producenter.

Vi varetager, på vegne af EFR, fagansvaret for taktisk udvikling af UAS kapaciteter, herunder udvikling af doktrin, teknologi og organisation. Vi støtter og rådgiver chefniveauet med specialistviden og vi leverer UAS-kurser til de operative enheder.

Elementet støtter tillige EFR kontrol- og inspektionsvirksomhed og varetager endvidere, på vegne af Chefen for EFR, opgaven vedrørende UAS Aviation Safety.

Vores fælles indsats er afgørende for nutidens og fremtidens anvendelse af UAS som efterretningskapacitet i Hæren.

Vi lægger vægt på frihed under ansvar, fleksibilitet og skaber rum til individuel udvikling. Vi løser opgaverne rettidigt og med respekt for den enkeltes bidrag til den samlede opgaveløsning.


Om stillingen

Du får en meget stor berøringsflade med enheder såvel i Hæren som ved andre myndigheder, der arbejder med UAS samt diverse udenlandske brugere og producenter. Her er gode og professionelle kommunikationsfærdigheder, både skriftligt og mundligt (dansk og engelsk), en nødvendighed.

Vi har en åben og udviklende sparring, og arbejdsmiljøet er præget af en uformel omgangstone og et stort engagement.

Du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med fagligt dygtige kolleger, hvor vi gennem sparring støtter hinanden i vores udvikling inden for elementets ansvarsområder.

Du deltager i studie- og udviklingsarbejder, uddannelsesvirksomhed, kurser samt inspektionsvirksomhed inden for elementets arbejde med UAS til støtte for Hærens enheder.

Dine primære arbejdsområder omfatter opbygning og implementering af UAS køretøjer og containere, teknisk UAS støtte til interne og eksterne UAS operatører, instruktørvirke på EFR-60 Mini UAS (PUMA) kursus, udvikling af UAS som ildstøttekapacitet, gennemførelse af troppeforsøg samt vedligeholdelse af UAS dokumentation.

De ansvarsområder, der fylder mest i elementets dagligdag, er anskaffelse af Taktisk UAS frem mod 2024, drift og kontinuerlig udvikling af Mini UAS, opbygning af UASKMP, fagspecifik uddannelsesvirksomhed samt uddannelses- og kontrolvirksomhed.
Undervisning inden for elementets fagområder skal påregnes.

Du må forvente rejseaktivitet i ind- og udland i forbindelse med møder og erfaringsindhentning ved UAS-enheder, producenter, messer og lignende.


Om dig

Du er seniorsergent eller en erfaren oversergent, som er vurderet egnet til næste funktionsniveau.

Du har kendskab til anvendelse af UAS, ligesom det er ønskelig, at du har en bred erfaring med efterretningstjeneste.

Du har interesse i såvel teknologi som doktrin og organisation samt evner at kombinere disse til en sammenhæng. Derudover har du viden og forståelse for planlægning og indsættelse af enkeltsystemer i en større ramme.

Du er ikke bange for nye udfordringer og er villig til at udvikle kompetencer i relation til fagansvaret.

Det er hvis du har været udsendt i en efterretningsstilling i INTOPS, gerne med erfaring i indhentning og behandling af data, informationer og efterretninger til støtte for bataljons- og/eller højere niveauer.

Det er ligeledes en fordel hvis du har gennemført EFR 11 og/eller EFR 12 og er uddannet på Puma AE. Dette er dog ikke et krav, vi vil give dig de nødvendige forudsætninger for at kunne virke i funktionen.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Varde.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at skrive til mail EFR-KTP-TA-UAS@MIL.DK, så vil vi kontakte dig hurtigst mulig.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Tobias Bredahl Steen Jensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 92 82 eller mail FPS-TBJ@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 24. september 2023. Samtaler afhodles i uge 39/40.

Stillingen er til besættelse 1. november 2023 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 260 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.
Endvidere er 1 Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon også placeret på garnisonen. Bataljonen tilhører 1. brigade og har 286 fastansatte.


EFR har et tæt samarbejde med Varde og Esbjerg Kommune vedrørende bl.a. tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit/jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, skole og bolig m.v.

Varde Kommune har en række tilbud til tilflyttere, herunder bistand til bolig og job.
Der er mulighed for sparring på jobsøgning og formidling af CV til en række virksomheder.
I Varde Kommune har partneren mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, når der er et match på kvalifikationer.

Tilflyttere med ansættelse samt pendlere har derudover fortrinsret til en række lejeboliger i Varde kommune.

Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med bl.a. sparring på jobsøgning og formidling af CV til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.

Læs mere om, hvad tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og
www.flyttilvarde.dk

Du er meget velkommen til at kontakte bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, Tlf. 7994 6505 Mobil. 3034 4625, Mail. nste@varde.dk og Bosætningskoordinator Esbjerg Kommune Pia Enemark, piene@esbjergkommune.dk, +45 20 47 32 06.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kaserne, Hjertingvej 127, 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185102&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892876

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet