Daniel Rye deler sin gribende historie i Varde

dato

Oplev en aften fyldt med stærke følelser og personlige beretninger, når Daniel Rye fortæller om sin tid som gidsel hos Islamisk Stat. Foredraget finder sted torsdag den 14. november 2024 kl. 19:00 i Polyfonen, Varde.

Den 17. maj 2013 blev den danske fotograf Daniel Rye kidnappet af Islamisk Stat og holdt som gidsel i 398 dage. Denne skæbnesvangre oplevelse ændrede hans liv for altid. I foredraget "Syrien tur/retur" vil Daniel dele sin rejse fra det øjeblik, han blev taget til fange, til hans befrielse den 20. juni 2014.

Fra fangenskab til frihed

Under sit fangenskab blev Daniel udsat for voldsom tortur, der fik ham til at overveje selvmord og flugt. Men ved hjælp af sin fortid som elitegymnast begyndte han langsomt at genopbygge sig selv både fysisk og mentalt. I fangenskabet mødte han andre vesterlændinge, hvilket blev starten på et tæt venskab og en genopbygning af hans psyke.

Efter sin frigivelse begyndte Daniel en svær kamp for at finde tilbage til normalitet. Med hjælp fra en dygtig psykolog lærte han at konfrontere sine traumer, hvilket førte ham til at møde sit værste mareridt i et lille gråt lokale hos FBI.

En aften med stærke fortællinger

Foredraget er en del af MOD TILs arrangementer med ildsjæle, der inspirerer og udfordrer. Dørene til foyeren åbner kl. 18:00, hvor der vil være mulighed for at købe mad fra streetfoodkøkkenet og nyde drikkevarer i den hyggelige bar. Derudover kan aftenen startes med middag på Arnbjerg Pavillonens Restaurant GRO, som ligger på samme adresse som Polyfonen.

Billetter kan købes via Polyfonen.dk, og prisen starter fra 325 kr. per person. For yderligere information kan Polyfonen kontaktes på kontakt@polyfonen.dk eller telefon +45 7521 1100.

Praktisk information
Dato: Torsdag 14. november 2024
Tid: Kl. 19:00 (dørene åbner kl. 18:00)
Sted: Polyfonen, Arnbjergalle 4, 6800 Varde
Entré: Fra 325 kr. per person
Billetter: Tilgængelige på Polyfonen.dk



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut