Chef for uddannelsessektionen ved Hærens Sergentskole, Slagelse.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en dygtig og innovativ major med flair for planlægning og udvikling af uddannelse? Ønsker du at forme fremtidens befalingsmandsskole til fordel for Hæren? Så har du nu muligheden for at blive den nye chef for uddannelsessektionen ved Hærens Sergentskole i Varde – eventuelt med fast tjeneste i Slagelse.

Om os

Hærens Sergentskole er en del af Forsvarsakademiet. Hærens Sergentskole uddanner korporaler til hele Forsvaret, sergenter til alle tjenestegrene i Hæren og løjtnanter til strukturen og til videre uddannelse på Hærens Officersskole. Skolen efter- og videreuddanner derudover sergenter og oversergenter på oversergentuddannelsen og den militære akademiuddannelse.

Som Chef for uddannelsessektionen er du en del af staben ved Hærens Sergentskole, men du indgår også i et tæt samarbejde direkte med skolechefen. Staben har en stor kontaktflade til bl.a. Forsvarsakademiet som helhed, Hærkommandoen, Hærens Officersskole, øvrige værns sergentskoler samt civile ledelses-, HR- og uddannelsesinstitutioner.
Vi er en medarbejderstab med dyb faglighed inden for pædagogik, uddannelse, planlægning og administration. Vi er alle drevet af stor nysgerrighed for, og interesse i, hele tiden at udvikle og forbedre Hærens mellemleder- og officersuddannelser. Dette betyder også, at en målrettet kompetenceudvikling af vore medarbejdere er vigtigt for os.


Om stillingen

Det nære samarbejde med skolechefen og stabschefen er centralt for stillingen, og chefen for uddannelsessektionen vil blive inddraget tæt i identificering og prioritering af opgaver og retning for skolen.
Uddannelsessektionen består, ud over lederen, af to uddannelsesofficerer, fem uddannelsesbefalingsmænd og en grafikerelev.
Sektionens opgaver er mangeartede, men centrerer sig naturligt om uddannelsesvirksomhed; i særdelshed planlægning, tilrettelæggelse, udvikling, didatik og evaluering af uddannelser. Men også udvikling af den pædagogiske praksis ved Hærens Sergentskole. Uddannelsessektionen er tillige ansvarlig for, at skolen har koordineret faglighed med Hærens tjenegrensinspektører og at skolens uddannelser dermed er opdaterede på alle hærens fagområder. Sektionen er dermed også fagligt foresat de grundlæggende uddannelser, og ”ejer” derfor skolens læringsplaner for disse uddannelser.
Uddannelsessektionen driver derudover skolens udvikling af fjernundervisning og elektroniske læringsobjekter.
Uddannelsessektionen er tillige ansvarlig for evaluering af skolens kurser og uddannelser.

Stillingen stiller krav til et stort overblik og en løbende og aktiv opfølgning på igangværende uddannelsesvirksomhed, herunder deres gennemførelse og vilkår. Der er ligeledes krav om en høj grad af koordination med uddannende underafdelinger, skolens ledelse, sagabehandlere ved Forsvarsakademiet og Hærkommandoen samt aftagende enheder.

Stillingen som chef for uddannelsessektionen er ikke alene en stilling med et stort planlægnings- og koordinationsansvar, men også en stilling som giver dig god mulighed for udvikling bl.a. gennem refleksion og sparring med en engageret stab, øvrige kollegaer og uddannelserne imellem.

Da skolen fra medio 2021 også har uddannelser placeret i Slagelse, så vil der alternativt være mulighed for fast tjenested i Slagelse med delt tjeneste mellem Varde og Slagelse.


Om dig

Du har gennemført Master i Militære Studier, er optaget, eller er i gang med uddannelsen, og du kan godkendes til M331 niveau. Du har et godt indblik i Hærens uddannelsesstruktur. Det er en fordel, hvis du har erfaring med skole- eller stabstjeneste samt har kendskab til det civile ud-dannelsessystem. Væsentligst er det dog, at du er udviklingsorienteret og brænder for uddan-nelse.

Du er selvstændig, initiativrig og analytisk stærk. Du er åben, direkte og tydelig i din kommuni-kation og kan tilpasse denne i forhold til modtageren. Du fremstår fagligt, fysisk og holdningsmæssigt som en rollemodel for kolleger og elever/kursister.

Du opfatter uddannelse og uddannelsesplanlægning som en vigtig disciplin, tager ansvar og udviser en god fremsynethed. Som person er du handlekraftig således, at planlægningen konstant justeres og tilpasses efter behov. Du formår desuden at håndtere alle hverdagens forskellige opgaver og udfordringer og kan prioritere din og dine folks tid.


Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Peter Vexø på telefon: 41 32 02 94.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er 26. november 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 48 2023.
Stillingen er til besættelse snarest muligt. Tiltrædelsesdato vil blive koordineret i samarbejde med afgivende chef

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

"OM FORSVARSAKADEMIET - Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.
"






INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kaserne, Hjertingvej , 6800 Varde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942354

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet