Oplev svampeture, broderi og musik i Varde i den kommende uge

dato

Fra guidede svampeture til workshops i broderi og livemusik byder Varde på en bred palette af arrangementer i den kommende uge. Deltag og bliv inspireret i byens rige kultur- og fritidsliv.

I den næste uge kan indbyggerne og besøgende i Varde nyde en række spændende aktiviteter. Uanset om du er til naturvandringer, kreative workshops eller musikalske oplevelser, er der noget for enhver smag.

Svampetur i Sdr. Plantage

Dyk ned i svampenes forunderlige verden med en guidet tur ved NaturKulturVarde. Lær at skelne mellem gode spisesvampe og deres giftige modstykker. Tag kurv og kniv med, og efter turen vil naturvejleder Jonas Gadgaard dele tips til tilberedning og opbevaring.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 15:00
Sted: NaturKulturVarde, Sdr. Plantage, Roustvej 111, Varde
Entré: Billet: 100 kr

Volleytræning for unge

Varde Volley inviterer til en aften med volleytræning i Lykkegårds Hallen. Arrangementet byder på opvarmning, spilnære øvelser og spil mod hinanden, perfekt for de unge, der ønsker at prøve volley gratis. Tilmelding er nødvendig for at deltage.

Tidspunkt: Mandag 21. oktober 2024, kl. 20:00
Sted: Lykkegårds Hallen og Idrætsanlæg, Abilvej 25, Varde
Entré: Fri entré

Broderi workshop på Varde Bibliotek

Oplev en kreativ eftermiddag på Varde Bibliotek, hvor du kan lære at brodere på tøj og tasker. Under ledelse af Maria Møller, vil deltagerne kunne personliggøre genbrugstøj og skabe individuelle designs. Husk at medbringe et stykke tøj eller genbrugstekstil at arbejde med.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 17:00
Sted: Varde Bibliotek, Rådhusstræde 2, Varde
Entré: Gratis billetter

Spil Dansk-sangmaraton

Deltag i en dag fyldt med fællessang på Musik & Billedskolen i Varde. Her vil en række kulturpersoner præsentere Højskolesangbogens rige udvalg af sange, ledsaget af personlige perspektiver og historier. Der er kaffe og te tilgængeligt hele dagen.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 09:00
Sted: Musik & Billedskolen, Vestervold 11, Varde
Entré: Fri entré

7-kantens børneteater

Få en smagsprøve på teaterlivet med 7-kantens børneteater. Børnene deltager i dramaøvelser og forbereder sig til Børneteaterfestivalen. Der er mulighed for to prøvegange, hvis plads tillader, og forældrearrangement planlægges ved opstart.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 17:15
Sted: Frelloskolen, Ortenvej 64, Varde
Entré: 410 kr + evt. gebyr

Kvindeforum med LYSGLÆDE

I år byder Kvindeforum mænd velkommen i en aften fyldt med inspiration og kunst. Mød et kreativt kunstnerteam og slut aftenen med en koncert af The Antonelli Orchestra. Overskuddet går til velgørende formål såsom Knæk Cancer og Børnecancerfonden.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024, kl. 16:00-22:00
Sted: Polyfonen, Arnbjergalle 4, Varde
Pris: 724 kr inkl. tapas, vin og kage/kaffe

Fredag, Frello og fristelser

Slut ugen af med kunst og vin hos Museum Frello. NaturKulturVarde og VARDE VINHANDEL TAPASSERIE & VINBAR inviterer til en sanselig kultureftermiddag med formidling om Otto Frello samt et glas vin. Billetter skal erhverves i forvejen.

Tidspunkt: Fredag 25. oktober 2024, kl. 14:30
Sted: Museum Frello, Kirkepladsen 1, Varde
Entré: 150 kr inkl. et glas vin

Fyrstelig fredag med musik

Von Lügenhals byder på en musikaften med TANNI CHRISTINE og en menu fyldt med kejserlige fristelser. Kom og nyd en aften med live musik, en kold fadøl og snacks i hyggelige omgivelser.

Tidspunkt: Fredag 25. oktober 2024, kl. 17:00
Sted: Von Lügenhals, Brogade 5B, Varde
Kontakt: reservation@vonlugenhals.dk / +45 5191 6800



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut